Voorstellen

Deze training wordt in wisselende samenstelling gegeven door de trainers (EFT Therapeuten), Wendy Beers (eigenaar van houdmevasttrainingen.nl), Sharon Blijd (eigenaar van Ibalansz, relatieondersteuning) en Jolanda van Leersum (eigenaar van Van Leersum Advies).

profile-208x300Wendy Beers 

Geregistreerd als Basis EFT Registertherapeut en ‘Houd me vast’ trainer.

Naast de training ‘Houd me Vast’ bied ik ook Familie-Mediation aan. Als MfN registermediator ben ik aangesloten bij het MfN (Mediators federatie Nederland) en ADR (internationaal kwaliteitsregister).

Als familie mediator bemiddel ik veelal mensen die vast zitten in een conflict. Door mijn expertise op het gebied van EFT kan ik mensen het inzicht geven dat ze in een patroon vast zitten en over hoe dit patroon eruit ziet. Daarna volgt automatisch die volgende stap, namelijk om het patroon te doorbreken. Dit is een beweging waar mensen mee verder kunnen.

Graag breng ik mensen met elkaar in verbinding, zodat de relatie weer sterk kan worden. Daarom bied ik naast mijn diensten ook het ‘Houd Me Vast’ training aan.

 

 

sharonSharon Blijd

Geregistreerd als Basis EFT Registertherapeut en ‘Houd me Vast’ trainer.

Naast de training ‘Houd me Vast’ bied ik vanuit mijn praktijk Ibalansz relatieondersteuning.Ik bied relatietherapie volgens de Emotionally Focused Therapy(EFT), waarin de verbinding en de emoties centraal staan. Daarnaast bied ik ondersteuning als de relatie is verbroken. Ik sta je bij als je vanwege de verbroken relatie emotionele- en praktische handvatten nodig hebt om de toekomst als ex-partner in te gaan.

Ik werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Mijn geloof helpt mij om met een optimistische blik naar (schijnbaar) complexe situaties in de relatie te kijken .Als relatieondersteuner is het mijn streven dat jij inzicht en handvatten krijgt zodat je waar nodig weer de (hernieuwde) verbinding kan aangaan met jouw geliefde dan wel met jouw ex-partner.

 

 

jolandaJolanda van Leersum

Basis EFT-therapeut en Registerpsycholoog NIP.

Binnen mijn werk als zelfstandig psycholoog voer ik (arbeids)psychologisch onderzoek bij mensen voor meer duidelijkheid over hun mogelijkheden en vaardigheden. Daarnaast werk ik als POH GGZ binnen een huisartsenpraktijk waar ik mensen begeleid met psychische en psychosociale problematiek. Tijdens mijn opleiding tot EFT therapeut ben ik zeer enthousiast geworden over de methodiek van Emotionally Focused Therapy. Graag laat ik mensen kennis maken met deze mooie verbindende methodiek in de vorm van ‘Houd me vast’-trainingen.

Locatie:

Diemen, Lelystad & Almere

Heb je vragen of wil meer informatie? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via ‘de contactbutton’.